От ръководството на Етър призоваха великотърновските привърженици на футбола да дойдат на стадион Ивайло и да окажат своята подкрепа на „виолетовите“ в последния мач от редовния сезон срещу Лудогорец. Двубоят е на 18 март, неделя, от 18:15 часа. Можете да го наблюдавате пркяо по DIEMA SPORT, както и онлайна на PLAY DIEMA XTRA и GONG PLAY.

„Винаги сте били нашият 12-и играч, показвате го не само в домакинствата, но и при гостуванията на тима. Мачът ни с шампиона Лудогорец е важен, нека напълним трибуните и заедно се опитаме да покажем това, което можем. С вашата подкрепа футболистите ще дадат всичко от себе си срещу тима от Разград“, обявиха от клуба.

От Етър със специални благодарности към феновете на тима

От 15 март билетите за двубоя ще бъдат пуснати в предварителна продажба. Цената им е 8 лв. и 4 лв. за ученици, студенти и пенсионери. Те ще се продават в офиса на клуба от утре сутринта.

В деня на мача касите пред стадиона ще отворят от 16:00 часа. От клуба отново призоваха феновете да не чакат последния момент, за да няма струпвания пред касите в минутите преди мача. Входовете на стадион „Ивайло“ ще бъдат отворени от 16:15 часа – два часа преди началото на срещата.

Венци Василев отрече да е плюл Нашименто

Препоръчително е в събота живеещите наоколо да не оставят колите си на паркинга пред стадиона, а забраната за паркиране влиза в сила от 9 часа в неделя до 20:30 часа.

Засилено полицейско присъствие около стадиона се очаква в деня на мача поради сериозния интерес към срещата. Очакват се и около 120 фенове на Лудогорец, билетите за феновете на гостите ще бъдат също по 8 лв.