Старши треньорът на Етър Красимир Балъков остана доволен от показаното от своя тим при равенството 1:1 срещу Левски. Специалистът също призна, че този път късметът е бил на страната на великотърновци.

„Преди мачовете с ЦСКА и Левски казах, че няма да бъдем обречени в тези срещи, както и срещу Лудогорец. Най-много се радвам заради характерът, който покза отборът ми. Етър не е отбор, който трябва да изпадне. Всеки ден работя с тези момчета и мога да ги похваля за борбата и футбола, който играят без страх. Психологията е много важно, те трябва да разберат, че футбол се играе без страх, дали на върха или на дъното“, коментира Балъков.

„Какво ми мина през ума при дузпата ли – помисли си „не и този път!“. Ако сега ни бяха вкарали гол в продължението за мен щеше да бъде много тежко да ги вдигна за мача Лудогорец“, каза още специалистът.

Балъков също прзова феновете на великотърновци да напълнят стадиона в мача срещу Лудогоре в последния кръг от редовния сезон.

„Играхме така, както срещу ЦСКА. Нищо ново не сме направили. Единствените промени бяха в стандартните ситуации. Начинът на игра обаче бе като срещу ЦСКА и се получи много добре. Апелирам към всичко търновци и боляри, които обичат футбола да ни подкрепят и да дойдат на стадиона срещу Лудогорец. Без тях ще ни бъде тежко. Днес усетихме как феновете на Левски вдигнаха отбора в последните минути. Нека да се случи това и срещу Лудогорец, така ще имаме шансове да вземем нещо“, завърши Балъков.