В 32-ия кръг на Първа лига се изправиха два от топ тимовете в българския футбол - Ботев Пд и Левски. "Сините" надделяха с 3:1 в Коматево, а за "жълто-черните" пореден силен мач изнесе Кристиян Димитров.

Неговите постоянни изяви накараха медиите да го пращат постоянно далеч от Ботев. Кандидатите за подписа му са Левски и ЦСКА, но той не вижда проблем и да остане при "канарчетата".

"Няма проблем. Изкарвам си мачовете до края, но защо да не остана в Ботев", заяви Димитров специално за DIEMA SPORT. В навечерието на двубоя с Берое, известен още и като Битката за Тракия, той пак се върна на несполуките за тима му срещу "сините".

"Мисля, че не влязохме добре в срещата. Влязохме лековато. Губехме доста единоборства. След първия техен гол се събудихме. Контролирахме мача почти до края, но след това ни вкара два гола на контраатака", анализира защитникът и говори и за мача с беройци.

"Сега ни предстои мач с Берое. След това идва и двубоят за Купата, но все още не мислим за тази среща. Разбира се, има тръпка, но гледаме мач за мач. Имаме добри резултати срещу отбора на Берое, мисля, че можем да победим с добра игра", заяви той и говори за финала Купата.

"Всички момчета го постигнаха. Не само аз - всички го постигнаха. Това е духът на Ботев. Личи се, че Купата ни е приоритет", заяви Димитров.