ЦСКА ще обезкърви сериозно огромния си кошмар през този сезон Ботев Пловдив. Според вестник "Марица", две от най-големите звезди на "канарчетата" са на път да поемат към "Армията". Става въпрос за централния защитник Кристиан Димитров и плеймейкъра Тодор Неделев. 

Според неофициална информация на изданието, бранителят дори вече е подписал предварителен договор с "червените". Това обаче не му попречи да изиграе феноменални мачове срещу тях в последните седмици и дори да ги "заколи" с гола за 3:3 насред "Армията", който изхвърли очаквания му нов тим от турнира за Купата на България. 

Към Димитров имаше огромен интерес през зимата, като тогава офанзива за подписа му предприе Левски. В крайна сметка "сините" не успяха да се преборят за него, а впоследствие интерес заявиха и "червените". По всичко изглежда, че те са успели да го изкушат. 

Според информацията на изданието, към София е на път да поеме и Неделев. За него е сигурно само, че Ботев ще го продаде през лятото, като все пак първа опция е трансфер в чужбина. Ако обаче не дойде оферта, която да удовлетвори родния национал, очаква се той също да поеме към "Армията". 

"Червените" го искаха и през септември миналата година, но тогава Неделев отклони поредната им оферта. Преди това той на няколко пъти отказа и на Лудогорец. Зимата се появи интерес към него и от Левски, но в крайна сметка съдбата му ще се реши след края на сезона. 

Откакто се завърна след първия си период в чужбина, когато беше собственост на Майнц, националът има 108 мача в родния елит, в които записа 35 гола и почти толкова асистенции. Точно това го прави особено апетитна хапка за водещите отбори.