Камерунският полузащитник Раул Лое заяви, че очаква ЦСКА да постигне нещо голямо този сезон.

Той сподели, че ЦСКА е много, много голям клуб и условията за подготовка са на високо ниво. Лое разкри, че шампион с ЦСКА го е посъветвал да приеме офертата на червените, а именно Никола Вуядинович, който през 2008-а година печели титлата с тима.

Двамата с Лое са били съотборници в Осасуна от януари до края на изминалия сезон. Бившият играч на ЦСКА е казал на Раул, че с тима той ще може да спечели титлата и да постигне още много успехи.

Раул Лое направи първа тренировка, Белчев доволен

„Много съм изненадан. ЦСКА изглежда като голям клуб.  Говорих с мой приятел – Вуядинович и той ми даде добър съвет да дойда тук и че ще съм щастлив”, заяви Лое пред официалният сайт на клуба cska.bg, а по повод хубавите моменти в кариерата си, за които си спомня, сподели:

„Когато започнах да играя в първа дивизия на Испания, отбелязах на Барселона. Христо Стоичков е много известен в Испания. Всички знаят, че е играл в ЦСКА.”

ВИДЕО с интервюто можете да видите ТУК

„Имах много оферти. Исках да реша бързо. Играл съм дълго с Вуядинович и той ме посъветва, че за мен ще е най-добре да дойда тук”, разкри още Раул Лое, а по повод целите на състава, отговори:

„Да, да спечели титлата. Говорих с президента. Това е хубава цел. Знам за Лудогорец и другия тим от София, но мисля, че ЦСКА може да направи нещо тази година.”

„Гледах клипове с атмосферата на стадиона. Удивителна е. Не съм готов на 100%, но скоро ще съм ОК. Щом си подписал, трябва да се раздаваш максимално”, завърши новият камерунски полузащитник на ЦСКА.