Левски удари ЦСКА с 1:0 в големия мач от 23-ия кръг на родната Първа лига. Голът за „сините” дойде след голяма помощ от ЦСКА, след като защитникът Стивън Перейра порази колегата си на врата – Витаутас Черниаускас, в края на първото полувреме.

Това попадение раздели двата отбора, но броени мигове преди това зрителите на DIEMA SPORT, както и тези на националния стадион „Васил Левски” станаха свидетели на много дискусионна ситуация. Острието на ЦСКА Едвин Джеси влезе в единоборство с капитана на Левски Иван Горанов. Топката бе в ничие притежание, като двамата се втурнаха да я вземат, но при сблъсъка капитанът на Левски се строполи на земята.

Това даде повод на главния рефер – Владимир Вълков, да отсъди нарушение, в следствие на което показа жълт картон на Горанов и изгони с директен червен картон крилото на ЦСКА. Това предизвика голямо недоволство в редиците на отбора от стадион "Българска армия", а часове след края на дуела между софийските грандове, отъсждането на Владимир Вълков остава все така дискусионно.

Тук можем да видим поредна гледна точка на сблъсъка между двамата футболисти край тъчлинията.