Новото попълнение на ЦСКА Роланд Алберг мечтае да спечели титлата с "червените". Холандецът даде интервю за клубния сайт, в което заяви, че е радостен от факта, че съотборниците му са го посрещнали топло и заяви, че се чувства добре след първите си дни в ЦСКА.

27-годишният футболист е запознат със съперниците на тима в шампионата и е амбициран да му помогне да оправдае амбициите си.

"Дойдох, защото искам да стана шампион. Това е моя мечта. Ще мога да играя от януари, а дотогава ще подкрепям новите си съотборници", каза Алберг.

Новото попълнение разкри, че се чувства добре като плеймейкър и е човек, който може да направи много асистенции, но и да отбележи доста голове.

"Позицията ми е номер 10, човекът, който може да даде извеждащ пас, а също и да вкара много голове", каза Алберг.

След 2 сезона в САЩ, той е решил да се върне в Европа и е щастлив, че вече е част от клуб, в който всички се стремят към една цел - титлата.

"ЦСКА е най-големият клуб в България, има много трофеи. Има и други холандци, които са играли за отбора. Обадих им се и те ми разказаха хубави неща за клуба. Знам за Стоичков, брат ми е голям негов фен. Стоичков е играл с Ромарио, а моето второ име е Ромарио", каза още холандецът.

"Чувал съм за страхотните фенове на ЦСКА. Искам да ги уверя, че ще дам всичко от себе си за отбора, за емблемата", добави той.