ЦСКА явно е платил доста солидна трансферна сума за последния си нов играч Едвин Джеси. Поне това си личи от изказванията в досегашния клуб на ганаеца Олесунд. 

Спортният директор на скандинавците Бьорн Ерик Меланд изказа задоволството си от трансфера. Той не сподели каква сума е влязла в касата на клуба, но е много щастлив от "сериозните постъпления". 

"Много бързо станаха нещата. От ЦСКА ни се обадиха снощи с много солидна оферта и веднага се съгласихме. Днес Едвин Джеси подписа договора си. Много сме доволни от условията и сериозните постъпления, щастливи сме, че изкарахме най-доброто като трансферна сума", заяви Меланд. 

"Червените" са се преборили за подписа на ганаеца с отбори от трета дивизия на Испания и нискоразредни английски клубове, съобщават в Норвегия. Там коментират, че интересът на подобни клубове към него е разбираем, като се има предвид, че Олесунд изпадна от елита на Норвегия миналия сезон, а вторият ешелон на скандинавската страна не е особено привлекателен за големите риби на пазара.