Наставникът на Септември Николай Митов поздрави футболистите за третия им пореден успех, като сега в тяхна жертва се превърна и Дунав насред Русе. Според него, тези три точки са станали факт заради тактическата дисциплина на столичани.

"Поздравявам футболистите за тактическата дисциплина и духа. Точно с тактика победихме. Казах на момчетата да продължат тази серия срещу удобните съперници. Радвам се, че взехме трите точки и гледаме напред", заяви Митов пред DIEMA SPORT и разкри тънкостите за добрата серия.

Прокобата няма край, Дунав пресъхна и срещу Септември

"Казахме си грешките след мача с Ботев, споделил съм им го, те го показват на тренировъчния процес и това си проличава в двубоите. Така ни се разви мачът, преди гола имахме няколко ситуации, търсехме и втори гол, но важното е, че удържахме и чиста мрежа и победихме", сподели още Митов и говори дали може да има подценяване на следващия опонент.

"Учим се в защита, стягаме я и така. Всеки мач ни е труден, срещу всеки съперник е така. Но трябва да играем с повече самочувствие. Имаме още неща да доизкусуряваме, важното е, че побеждаваме и това дава увереност на самия отбор", заяви треньорът и накрая сподели мислите си за мача Лудогорец - Левски, който наблюдава в неделя.

"Не искам да коментирам други отбори, не е коректно, сега съм треньор на Септември. Бяхме близо до Разград вчера, спахме в Русе и затова отидох да гледам Лудогорец и Левски, това е", завърши Митов.