Ботев Пловдив и Лудогорец се изправят един срещу друг в двубой от 36-ия кръг на Първа лига, първа шестица. Може да го наблюдавате пряко в ефира на NOVA SPORTGONG PLAYPLAY DIEMA XTRA и честотите на Дарик радио в неделя (20 май) от 17:30 часа, както и минута по минута на Gong.bg.

Лудогорец и Ботев един срещу друг в мач за престиж

Ето и мнението на наставника на "жълто-черните" Николай Киров за изминаващия вече сезон.

"Като оценка мога да дам една добра оценка, започнахме го със спечелването на трофей - Суперкупата на България, добре се представихме и в евротурнирите, през сезона постигнахме повече от преди, стигнахме и до предпоследното стъпало в турнира за Купата на България, като можеше да направим повече, за да отстраним съперника, като горчивина неучастието ни в евротурнирите идващия сезон", коментира Киров.

"Не успяхме да запазим целия си състав, от това, което започнахме шампионата, при добра оферта за наши състезатели се разделяме с тях, не успяхме да запазим добри състезатели, това допринася за трудностите в шампионата. В нивата над нас текат организационни процеси, още не знаем с какъв бюджет ще разполагаме, закъсняваме в момента, търсим заздравяване в защитата, не сме водили преговори, във всяка една линия имаме нужда от попълнения, но зависи какви изходящи трансфери ще имаме", допълни той.

"Мечтата ми е сглобим състав, който да подобри постиженията ни от изминалия", каза още Николай Киров.