Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро даде добра оценка за свършената работа от отбора през втория подготвителен лагер. "Червените" бяха 13 дни в Австрия, където изиграха четири контроли, като не допуснаха нито едно поражение.

"В тези приятелски срещи най-важната задача е да видим състоянието на отбора и да се запознаем един с друг. Повечето футболисти играха равни минути и получиха шанс за изява.  Щастлив съм от това, което видях вчера срещу Брьондби. Мач с две тотално различни полувремена", коментира Ел Маестро. 

"Първото бе най-лошото, а второто най-доброто. Не съм казал нещо специално на полувремето, просто момчетата имат характер и се видя, че има живот в тях.  Смятам, че направихме най-доброто за мачовете, които идват. Като дойдат мачовете с Рига ще разберем дали сме си свършили работата", добави треньорът на ЦСКА. 

"Мисля, че всички състезатели са горе-долу на едно ниво. Като цяло всеки един състезател е различен физически и технически. Видях ме, че Каранга, който започна по-късно подготовка, вече е на едно доста добро ниво", продължи наставникът на "червените". 

"Повечето футболисти играят от дълго време в този отбор. За мен по-важното беше всички да разберат каква е концепцията на играта и тактиката на отбора.  За мен най-важно е постоянството, защото като цяло сме по-добри от 90% от отборите в България и трябва да го показваме във всеки един мач", каза още Нестор Ел Маестро.