Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро призна, че отборът е близо до привличането на двама нови играчи.

„Това бе един тренировъчен мач. Важна тренировка, но нищо повече. Момчетата работиха здраво, бяха концентрирани и видяхме някои детайли от това, което тренирахме през седмицата. Доволен съм от това, което видях“, коментира Ел Маестро.

„Доволен съм от работата, която свършихме в Тетевен. Намираме се в предсезонната подготовка. Всички са мотивирани и работят здраво, но ситуацията е една и съща във всеки един клуб. Всеки ще ви каже, че е свършил добра работа и е работил концентрирано“, добави той.

„Със сигурност като във всеки клуб може да се очаква да привлечем нови футболисти. Големите промени вече се случиха. 4-5 човека напуснаха преди да започнем да тренираме. В момента търсим още един или двама футболисти“, продължи наставникът на „червените“.

„Вие знаете позициите, на които търсим нови футболисти, както и аз.“

„Ние сме близо до привличането на двама нови футболисти съвсем скоро.“

„Това бе първи мач. Трябва да се запозная с футболистите. Имаме още четири контроли и ще имам възможност да се запозная с всеки един от тях.“

„Очаквам да започнем с победи в първия квалификационен кръг на Лига Европа, а във втория очаквам труден съперник.“

„Каранга все още е контузен. Той тренира много здраво всеки ден. Не мога да ви кажа диагноза, но мисля, че след лагера в Австрия ще може да започне да тренира наравно с основната група“, каза още Нестор Ел Маестро.