Юлиян Ненов от състава на Дунав ще изпие може би най-горчивото си шампанско. Той беше избран за Играч на мача срещу Локомотив Пловдив, в който се и разписа, но в крайна сметка тимът му падна с 1:2 с наивен гол в последните секунди.

"Не мога да си обясня защо загубихме. Този лош късмет ни преследва вече 4-5 мача. Играем добре, създаваме положения и в същото време ни вкарват голове, които не мога да си обясня как се получават", заяви Ненов пред камерата на DIEMA SPORT. Той отдаде лошата серия на тима на поредицата грешки.

"Не бих казал, че правим индивидуални грешки, случват се на всеки тези неща. Лошото е, че се случват във всеки мач. Иначе настроението е супер, забавляваме се, тренираме както трябва, но просто нямаме късмет", заяви нападателят и коментира как се стигна до попадението му.

"Този гол ще ми даде увереност, всеки гол е радост за мен и ме кара всеки мач да повтарям това, което съм направил. Колкото до гола, видях в последния момент топката и я вкарах", заяви играчът на Дунав и сподели, че занапред победите стават задължителни.

"Днес, ако бяхме направили 1:1, щяхме да се вдигнем психически най-вече. Но още с качването в рейса трябва да забравим този мач. Сега ни предстои почивка, трябва да се подготвим и в мача с Витоша в Русе всичко е на всяка цена. Трябва да ги бием и съм сигурен, че ще продължим добре", сподели Ненов и накрая говори за състоянието на терена в Русе.

"Вие виждате състоянието на терена в Русе, просто ще кажа, че не е нормален терен за елита, за да не съм прекалено остър", завърши играчът на Дунав веднага след края на мача с Локомотив.