Отборът на Черно море продължава подготовката си за предстоящото домакинство на Славия. "Моряците" се готвят здраво за двубоя с "белите", който ще се играе в петък от 18,15 часа във Варна.

Черно море вече се готви за мача със Славия

Заниманието днес сутринта бе на стадион "Тича", а за него треньорът Георги Иванов имаше на разположение 21 играчи, включително и тримата вратари - Емил Михайлов, Иван Дюлгеров и Иван Дичевски. С тима вече се подготвя Атанас Зехиров, който вчера тренира на облекчен режим.

Гонзо: Имаме 10 точки след 4 мача, трябва да сме доволни

По индивидуална програма се готви Мартин Костадинов, който е с болки в адуктора. Очаква се Костадинов да се завърне с основната група още от утре.

Днешната тренировка пропусна нападателят Георги Божилов, който вкара единственото попадение при равенството с Пирин в Благоевград (1:1), но на почивката бе заменен заради контузия. Божилов е с болки в глезена и днес следобед ще мине резонанс, след който ще има повече яснота около травмата му.

Утре Черно море тренира сутринта, а в четвъртък ще се готви следобед. След заниманието Георги Иванов ще заведе тима на лагер в Националната спортна база "Спортпалас".

Групата на Черно море за днешната тренировка:

Емил Михайлов, Иван Дюлгеров, Иван Дичевски, Ондрей Сукуп, Илиас Хасани, Стефан Станчев, Александър Александров, Георги Илиев, Мариян Огнянов, Атанас Зехиров, Иван Коконов, Борислав Балджийски, Ертан Томбак, Орлин Старокин, Александър Цветков, Цветелин Чунчуков, Марек Кузма, Витиня, Николай Минков, Матрин Минчев и Емил Янчев.