Старши треньорът на Черно море Георги Иванов – Гонзо заяви, че равенството 1:1 срещу Пирин в Благоевград от 4-ия кръг на Първа лига е било закономерно. Според него доста други отбори ще имат проблеми с визитите си на „Христо Ботев”, затова наставникът на „моряците” няма защо да е недоволен от крайния изход на мача”, каза Гонзо.

„Двата отбора се бориха и мъчиха през цялото време. Смятам, че равенството е закономерно, макар че ние трябва да съжаляваме повече. Имахме две чисти ситуации срещу вратаря. В Благоевград трудно се играе, затова точката не е лош резултат. През цялото време търсехме победата, в крайна сметка се задоволяваме с равен.”

„През първото полувреме доста добре контролирахме топката. След напускането на Божилов се върнахме по-назад и станахме отбора, който се върна по-назад.”

„Божилов още преди 2 седмици имаше проблем в глезена, който се влоши. Затова го сменихме на полувремето. Надявам се за следващата седмица да се оправи. Той е важен играч за нас, но целият ни отбор се върна малко назад и станахме наковалня. При това развитие на мача имахме ситуация на контраатака, която Зехиров не можа да завърши. Иначе двубоят ставаше друг.”

„Очаквах и днес да спечелим, не само в първите три мача. Аз съм доволен от всички футболисти, представят се добре. Благоевград е тежко място за игра, публиката е агресивна. Доста отбори ще губят точки тук. Имаме 10 точки, напълно нормално е да сме доволни от развитието на първенството дотук”, завърши Иванов.