Надуваемият фалос "изял главата" на Каранга

Първа лига 18 март - 13:00, , стадион: Васил Левски

1 : 0

FT

Левски Левски
ЦСКА ЦСКА

 Gong.bg следи се от Gong.bg

Diema Sport излъчва се по Diema Sport

Председателят на Дисциплинарната комисия Юрий Кучев коментира наказанието на Фернандо Каранга от ЦСКА за един мач, след инцидентите след двубоя с Левски.

Дисципът наказа Фернандо Каранга
 
Левски сезира БФС и Прокуратурата за изцепките на Каранга
 
Каранга не пропусна жестокия жест

"Всички длъжностни лица са описали деянието. Имаме и сезиране от страна на Левски, където са описани двата инцидента - с предмета, изнесен след срещата и жеста" обясни Кучев.

"За този фалос, който разнася из терена наказанието е 1 среща лишаване от състезателни права и 3000 лева глоба. За жеста с рязането на главите, определено считаме, че е обществено неприемлив. В тази обстановка, в която живеем, е неприемлив. За него той е глобен с още 3000 лева," допълни той.

"Всичко е описано, има видео, снимки, всичко е категорично," заяви Кучев.

Нещо интересно, което той добави е, че "Дисциплинарният правилник казва повече", навеждащо на мисълта, че Каранга е бил дори пожален само с 1 мач наказание.

Двата отбора са глобени и за скандирания на феновете и ще се възстановяват щетите, нанесени на стадиона.

"Поздравявам Левски, че те са може би първият отбор, който ни сезира официално за нещо. Аз от десетина години приканвам клубовете да реагират, когато се чувстват ощетени," допълни Кучев и завърши с мнение, че и ЦСКА трябва да се намеси, за да обясни на Каранга неуместността на жеста му.

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
ЦСКА ЦСКА

Първа лига