Спокойна е обстановката около Националния стадион „Васил Левски“ няколко часа преди дербито между Левски и ЦСКА от 23-ия кръг на Първа професионална лига. Все още няма фенове около стадиона, движението не е спряно, като е затворен само паркингът около съоръжението.

"Синьо-червените" страсти завладяват

Преди началото на двубоя, който е с начален час 14.30, престоят и паркирането около стадиона ще бъдат абсолютно забранени.

Да си припомним последното дерби

Предварителните очаквания са да има около 15 000 души. Това е по-малко сравнено с есента, когато битката между „сини“ и „червени“ бе наблюдавана от 21 000 души.

Левски без трима основни и с куп юнощи срещу ЦСКА

Ограничават движението в София заради Левски - ЦСКА

Агитката на левскарите ще тръгне в 13.30 часа от бул. Тодор Александров за своето шествие. Запалянковците на „армейците“ потеглят с около час по-рано от района на НДК.

Младенов: Бихме Левски и с 9 играчи, и с резервите, и без вратар

След края на двубоя, агитката на гостуващия тим ще бъде задържана на стадиона, с цел да се изтегляне феновете на домакините без ексцесии.

Футболната среща ще може да следите с Gong.bg, по GONG PLAY, по DIEMA SPORT и по Дарик радио.


Голямото дерби - битка, страст, емоции!

Сподели с Gong.bg своите запечатани мигове от сблъсъка между Левски и ЦСКА. Изживей емоциите с #gong!

Качи всяко твое видео или снимка от столичното дерби с хаштаг #gong, присъедини Gong.bg към страстта на дербито.

Направи ни съпричастни на твоите прогнози, празнувания, оплаквания и каквото още те вълнува покрай "синьо-червения" сбъсък. Просто сподели своето видео или снимки, заснеми се на твоя телефон и използвай тага #gong.

Искаме да видим твоето преживяване, да чуем твоето мнение, да споделим твоята радост!