Крайният защитник на Берое Милен Желев заяви, че макар равенството 0:0 на „Герена” срещу Левски да не е чак толкова лош резултат, определено старозагорци имат за какво да съжаляват. Според национала тимът на Александър Томаш е имал достатъчно класа, за да измъкне победа, но червеният картон на Педро Еуженио след почивката е повлиял сериозно върху крайния изход.

Камбуров: Свикнал съм да печеля на "Герена", малко ме е яд

„Първо, искам да честитя празника на всички българи, да им пожелая здраве, щастие и всичко най-добро. Здрав мач стана, второто полувреме не знам защо така се прибрахме. Получихме червен картон. Все пак точка на „Герена” не е толкова зле”, каза Желев.

„Определено можем да играем „катеначо”, стремим се да го правим. В момента още изграждаме нашия стил. Рано или късно, нещата ще се получат.”

Томаш: Бяхме подготвени, гледам си отбора

„Не съм гледал ситуацията с червения картон, Педро каза, че е имало съприкосновение. Ще я погледна по-късно. Мисля, че може да е малко преиграл, ала според мен съдията си търсеше да изгони някой от нас. Половината бяхме нашарени (с жълти картони – б.р.). В крайна сметка, щом си тръгваме с точка, работата е окей.”

„Първата задача бе да се класираме в шестицата, сега имаме нова цел – Лига Европа. Играем все по-добре с всеки мач. Ще се постараем.”

„Надъхваш се, когато останеш с човек по-малко. Умората я имаше, времето също беше тежко. Показахме характер и че сме добър отбор. Имахме класата да победим Левски и да ги догоним. Имахме атаки, в които с малко по-сносни отигравания щяхме да победим и да си тръгнем с успех от „Герена”, каза още Желев.