Божидар Митрев е категоричен, че не се играе лесно в тим като Левски. Вратарят на "сините" коментира ситуацията на тима към момента и заяви, че нещата ще се подредят, веднъж щом дойдат и головете.

Столичани гостуват на Дунав Русе в мач от 18-ия кръг на Първа лига в сряда от 17:30 часа. Двубоят можете да проследите на живо по DIEMA SPORT, на GONG PLAY, на честотите на Дарик радио и минута по минута на GONG.BG.

“В Левски винаги се играе трудно. Който си мисли, че е лесно да заповяда. Но не е така, винаги има напрежение. Трябва да можеш да носиш на това нещо”, призна Митрев.

“Габриел Обертан и Жорди Гомес са страхотни футболисти. Наистина е удоволствие да играеш с футболисти от тяхната класа и да тренираш с тях, защото за мен те са професионалисти. Мисля, че им трябва още малко време да усетят обстановката в Левски и смятам, че сами ще побеждават другите отбори”, коментира той.

“Всичко, което иска треньорър Делио Роси от нас, се стремим да го изпълняваме. Създаваме и положения. Просто самочувствието пред гола ни липсва за момента с оглед на последните ни мачове. Вярвам, че ако започнем да вкарваме повече от тук нататък, ще се върне увереността ни”, каза още стражът на “сините”.

“В Левски винаги организацията е била на много високо ниво. Сега организацията е много сериозна и в тренировъчния процес, и в игровия. Всичко ще се случи с времето. Просто трябва търпение и ние да сме по-уверени, и да изпълняваме всичко, което искат от нас”, заяви Митрев.

“Спокоен съм, защото получих шанс да играя. Това е едно уважение, за което съм благодарен. Доста от нещата, за които съм мечтал са ми се сбъднали, така че съм щастлив”, призна той.

“Според мен мачът с Дунав ще бъде тежък. Именно защото Дунав няма добри резултати и ще е крайно мотивиран срещу отбор като Левски. Ще дадат всичко от себе си, за да прекъснат тази негативна серия. Всичко зависи от нас в този мач. По-класният отбор сме. Трябва да си решим мача по-рано и да си тръгнем с победата от там”, завърши Митрев.