Наставникът на Левски Николай Митов беше разочарован и неособено словоохотлив след поражението с 0:3 от ЦСКА. Той смята, че това е най-слабият мач под негово ръководство, а според него началото на двубоя е предрешило и изхода му.

Съперникът поведе с 2:0 до 6-та минута и специалистът не може да си обясни защо опитни играчи са допуснали такива пропуски в неговия състав.

"Най-слабият ни мач, най-лошото е, че недоумявам защо почнахме с два гола от съблекалнята и мачът стана съвсем друг. Топката е в нас и ние грешим елементарно. Ще анализираме от къде идва това. Но нямаме право да започваме по този начин, опитни футболисти да отиграват така топката."

"Бях решил да потърся изненада, но не се получи, защото мачът започна с 2:0 за ЦСКА. До 5-та минута вече беше 2:0 и мачът стана съвсем друг. Не може да не покажеш увереност и самочувствие и да си футболист на Левски. Ще си вземем изводите и каквото трябва, ще го направим", заяви Митов и обяви защо вратарят Николай Кръстев не е играл.

"Кръстев е с вирус, беше много отпаднал и затова пази Божидар Митрев. Не искам да давам персонална оценка на никого, има го това във футбола, затова влиза друг футболист", сподели Митов. Според него, сега трябва да се направи обстоен анализ и да се вложи всичко в мача с Черно море.

"Трябва да анализираме този мач, да си вземем поуките и да гледаме мача с Черно море. С победи се излиза от тази ситуация. На всеки един съм казал, че има време до 31 май да покаже, че има място в Левски", заяви Митов и коментира какво ще е бъдещето му.

"Не е към мен въпросът за бъдещето ми, аз не съм притеснен. Ние трябва да изградим един добър отбор, сега сме далеч. В много аспекти трябва да работим, за да се случи това, което е Левски. Имаме мачове до 31 май и след това гледаме напред. Феновете не заслужават това, което показахме днес", завърши треньорът на Левски.