Старши треньорът на Септември Николай Митов не бе особено щастлив след загубата от Ботев Пловдив с 0:2 в мач от втория кръг в Първа лига. Наставникът на столичани охарактеризира головете на Ботев, като детински, след като отборът му е допуснал такива грешки при попаденията на „канарчетата”.

„Вкараха ни много детски голове в мач, който беше равностоен. Не съм доволен, а в защита трябваше да бъдем по-агресивни. Първият им гол беше грешка на младостта от наша страна и това ни пречупи. Втората част натиснахме Ботев и имахме няколко положения, които можеха да станат, но с елементарна втора грешка ни вкараха втори гол. Млад отбор сме и очаквам да има грешки, но има много мачове и време”, заяви Николай Митов пред колегите от DIEMA SPORT.

„Имаше притеснение в нас и Ботев, като по-опитен отбор, спечели. В ценътра имат Балтанов, Неделев, Шопов, които задържат добре топката и са опитни играчи. Там ни победиха. Нямахме положения, а трябваше и да изкараме играчите ни да се надиграват ек на ек с бранителите на Ботев. Имаме доста работа”, завърши Николай Митов.