Наставникът на Септември Николай Митов не остана доволен от липсата на публика в мача с ЦСКА. "Българска армия" остана празен заради наказание на "червените" заради нахлуването на фенове на пистата в мача с Локомотив Пловдив.

"Безспорно липсваше публиката, това не е футбол, малко на театър бие, даже по-зле", заяви Митов пред DIEMA SPORT и разкри впечатленията си от двубоя. Треньорът е недоволен от личните грешки на играчите, които според него са довели до първото попадение.

"ЦСКА са по-добрият отбор, безспорно. Съжалявам, че това, което ни беше като идея, се получи, но ни вкараха гол от никаква ситуация. Имахме една контра преди почивката, трябваше да запазим тоя резултат до почивката."

"Трябва да имаме повече самочувствие, големите отбори ти дават да играеш. Искахме да не им даваме ситуации, до 26-та минута беше така. Но наша грешка и липса на самочувствие", заяви Митов и разкри на какво според него се дължи този проблем.

"На много неща се дължи тази липса на самочувствие. Който повтаря грешки по няколко път, това си е негов проблем и трябва да търсим конкуренция за неговия пост", разкри специалистът и коментира предстоящите битки на тима си.

"Този мач трябва всеки да покаже себе си, гледат те, разрешават ти да играеш футбол, трябва да покажеш ниво. Имаме още два мача, трябва да се концентрираме върху тях. Имаме мач с Берое, трябва да сме готови за тях."

"Няма лесни двубои, има 2-3 отбора, които се отличават над другите, всичко друго е равностойно. Разучили сме ги Берое, както и те нас. Затова отиваме за трите точки", завърши наставникът на Септември.