Футболистът на Лудогорец Върджил Мисиджан заяви, че ако ЦСКА продължава да печели, то на разградчани ще им бъде много трудно до края на сезона.

Холандецът все пак заяви, че Лудогорец продължава да бъде номер 1, въпреки че ЦСКА притежава силни футболисти и играе добър футбол.

„Седмиците, в които не можех да играя бяха тежки за мен. Това бе труден период за мен. Мислих много по темата, защото искам да правя това, което обичам най-много – да играя футбол. Имаше някои неща между мен и клуба, които разрешихме помежду ни и съм щастлив. Сега се чувствам добре и се радвам, че мога да бъда отново на терена“, коментира Мисиджан.

„Чувствам се добре в България. Харесва ми да играя в Лудогорец. Всеки футболист има своите планове. Аз не правя изключение. Надявам се някой ден моите планове да се осъществят. На този етап съм щастлив, че съм част от Лудогорец“, добави холандецът.

„Някои от бившите ми съотборници тук направиха огромна крачка в своите кариери – Жуниор Кайсара и Джонатан Кафу. Надявма се някой ден аз също да направя подобна стъпка“, продължи футболистът на Лудогорец.

„Да, между мен и клуба всичко е наред. И двете страни сме доволни, че завършихме преговорите успешно. Сега искам изцяло да се концентрирам върху представянето ми на терена.“

„Срещу ЦСКА винаги е трудно. В повечето случаи мачовете се решават от един гол разлика. Рядко има резултати като 3:0 или 2:0. Обикновено двубоите ни завършват 2:1 или 1:0 и са много успорвани. Сега и двата отбора отново ще искат да спечелят. Ще ни бъде трудно, но мисля, че сме в добра форма и може да продължим в същата посока. Ако го направим, смятам, че ще победим.“

„Спомням си срещата, която играхме по-рано през сезона. Надявам се, че сега отново ще отбележа и ще помогна на тима си да спечели.“

„ЦСКА разполага с добри футболисти и показва добър футбол, но сега ние сме номер 1.“

„Силната страна на ЦСКА е, че отборът винаги вкарва много голове. В повечето от тези случаи печели своите двубои. Когато побеждаваш, можеш да станеш шампион. Ако продължават така, ще бъде наистина трудно за нас. Ние също печелим нашите мачове. Ще видим какво ще стане.“

Димитър Димитров: Искам максимума от мачовете с Брага и ЦСКА

„Мисля, че не трябва да гледаме твърде на далече, а да мислим мач за мач. Победихме Левски, а сега на дневен ред е Брага. Трябва да мислим за следващата среща, а не да се фокусираме върху целия сезон и да гледаме твърде напред“, каза още Върджил Мисиджан.