Търговският и административен директор на ЦСКА-София Милко Георгиев отказа да коментира думите на президента на БФС Борислав Михайлов по-рано през седмицата, касаещи клуба. Преди да замине за Атина за конгреса на УЕФА, босът на родния футбол обяви, че "червените" са всъщност преименуваният Литекс. 

"Не съм чул думите на Борислав Михайлов, така извадени от контекста не знам какво точно е имал предвид. Нито е първото, нито последното негово изказване, което се налага да се коментира. Ние цяла година го чакахме да вземе адекватно решение по темата ЦСКА", сподели Георгиев и продължи по темата. 

"След година и повече, той чак сега взе отношение. Наистина, в този момент не желая да го коментирам", сподели още Георгиев и коментира медийната политика на клуба и отнетите акредитации на два сайта.

"По отношение на медийната политика, надяваме се оттук-нататък да има нов подход към медиите от нас, както и обратното. Специално за тези, визирани от вас медии, достъпът им не е отказан, а са отрязани акредитациите на две от тях." 

"Просто собствениците и ръководството са преценили, че начинът, по който се отразяват новините и събитията около футболния клуб са неверни и тенденциозни и рушат имиджа ни. Не мисля, че има някаква преднамереност въобще към медиите, не мисля, че някой би се оплакал. Друг е въпросът дали от тях всичко е било коректно", заяви Георгиев.