Един от шефовете на ЦСКА Милко Георгиев коментира категоричният успех на тима над Левски, той нападна и шефа на Лудогорец Кирил Домусчиев по повод търга за емблемата на ЦСКА, той коментира и състоянието на вратаря на тима Георги Китанов, който е паднал в банята и си е ударил главата. Вратарят на "червените" беше закаран в болница след инцидента.

"Убедителна победа, с предвид, че имаше по-голям залог, Левски в момента е по-слаб отбор от нас, благодаря им, че се държаха като спортсменски отбор. Белчев се справя добре, умее да работи под напрежение, по повод търга не искам да правим панаири, очаквам провокации от Лудогорец, играят финал пред 100 човека, не трябва да се води война с Ганчев, това са хора без чест и достойнство, миналата седмица бяхме в Разград, провокираха, какво играха Лудогорец на финал за Купата на България?, вчера кой влезе в А група Етър Велико Търново, не Ботев Дебелец, опасявам се, единствено синдикът Дора Милева да не припадне по време на търга", коментира той.

"Защо три фирми участват на търга, идват да се гаврят и да провокират, аман от провокатори, през втория полусезон тези атаки ни изписаха веждите вместо да ни извадят очите, и колектива вътре и хората по трибуните, заслуга за това има и целенасочената атака към нас", допълни той. 

На въпрос дали ЦСКА ще участва в европейските клубни турнира, той отговори, че затова са спечелили мача и заемат второто място, давайки да се разбере, че тимът ще участва в Европа.