Футболистът на Лудогорец Марселиньо не скри задоволството си от реализирания 57-и гол в шампионата при победата с 2:0 над Берое в мача от 11-ия кръг на Първа лига. Той се превърна в най-резултатния чужденец в историята на българското първенство, подобряваки рекорда на Маркиньос от 56 попадения. Очаквано Марселиньо бе определен за Играч на мача от читателите на Gong.bg и бе отличен с традиционната бутилка шампанско.

Лудогорец отново е лидер, след като Берое се би сам

„Мисля, че направихме добър мач днес, въпреки че имаше лека умора. Вкарах първия гол и стана добре за нас. Щастлив съм че вкарах 57-ия си гол,  защото животът ми е футбол. Мисля, че имам добра история в България. Надявам се тази година да вкарам поне 15 гола за Лудогорец, с  1 повече от миналата година”, каза Марселиньо.

„Сега сме първи, след като ЦСКА завърши наравно 2:2 с Етър. Свършихме си работата днес. Важно е обаче да запазим лидерската си позиция до края на шампионата”, допълни той.

Димитър Димитров: Заслужена победа срещу един от най-стойностните отбори

„Победата срещу Хофенхайм е много важна. Предстои ни мач в Португалия. Брага е добър отбор, но ние искаме да се класираме. Дали ще сме първи или втори в групата, важното е да минем напред в турнира”, завърши бразилецът.