Марк Бата: Съдиите повлияха на резултата на ЦСКА – Лудогорец

Консултантът по съдийските въпроси към БФС Марк Бата заяви, че съдийският екип е повлиял на резултата на ЦСКА – Лудогорец.

„Моето мнение е, че главният съдия на мача ЦСКА – Лудогорец Стефан Апостолов свърши много добре работата си. Справи се отлични с напрежението и разчете правилно ключовите ситуации“, коментира Бата.

„За съжаление, също така трябва да призная, че съдийският екип като цяло повлия на резултата. Причината е вторият гол на Лудогорец, който е от засада. За първото попадение може да говорим много. Може да го обсъждаме два часа и да гледаме ситуацията многократно. Но е невъзможно да кажем дали има очевидна засада или въобще няма такава“, добави французинът.

Съдия си плати скъпо след ЦСКА – Лудогорец

„За втория гол е ясно. Засадата е явна и грешката на страничния съдия Веселин Мишев е на лице. Ако трябва да обясня ситуацията от техническа гледна точка, грешката е свързана с позицията на съдията в момента на подаването. Тя не е добра. Жалко е, че това се случи, защото като цяло представянето на арбитрите бе по-добро. В крайна сметка заради един миг невнимание ние сме длъжни да признаем, че имаше грешка, която повлия на крайния резултат. Жалко е за отбора, който бе ощетен. Жалко е и за съдийския екип“, каза още Марк Бата.

ЦСКА пак се спъна срещу Лудогорец, грешки и претенции на "Армията"

Имаше ли засади при головете на Лудогорец? Отговорът на специалиста

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Марк Бата Лудогорец ЦСКА

Първа лига