Футболистът на ЦСКА Станислав Манолев изрази мнение, че ако „червените“ бяха допуснати да участие в евротурнирите, щяха да победят Иртиш Павлодар с разлика. Както е известно, на мястото на „армейците“ в Лига Европа влезе Дунав, който бе елиминират от състава на Димитър Димитров – Херо.

„Получи се хубав мач. Те имат нов треньор, който познавам добре. Учи да играят футбол желая им успех и се надявам. Томаш да израсне още като треньор. Можехме да вкараме и повече. Те имаха едно положение, и то заради наша грешка. Но това са анормални неща за този период“, започна Манолев след победата над Берое с 1:0 в контролна среща.

„От една страна, е хубаво, че нямаме загуба до сега в контролите, защото всички свикват да са максималисти. Но от друга страна, тук не е важен резултатът, а играта. Плюсът е всеки да се почувства победител след всеки мач“, добави играчът.

„Рано е да се правят кардинални заключения. Подготвихме се добре“.

Белчев: Срещу нас всеки ще дава максиума, ние сме дразнител

„Изобщо не сме следили никого. Както знаете, няма смисъл според мен да се следят отборите. Важно е ние как ще излезем. Не мисля, че е нужно и видео да гледаме Надявам се да ме готови на сто процента“

Запитан за случилото се с Лига Европа, Манолев каза: „Не беше хубаво това, което направиха. Мисля, че ако бяхме играли, щяхме да елиминираме Иртиш с голова разлика. Лошо се отрази. Надявам се догодина. Големият плюс е да играе мачове – Европа и първенство“.

„Бях доста години навън и като че ли се чувствам по-добре тук. Оставам заради семейството и жена ми. Чакаме детенце“, добави Манолев.

„Не съм гледам Лудогорец, но мисля, че те побеждаваха във всяка контрола. Ние трябва да излизаме във всеки мач на сто процента. Не ни интересуват другите отбори“.

„Все пак все някога трябва да играем, дали втори кръг или последен. За мен няма значение“, каза за финал във връзка с двубоя с Лудогорец Манолев.