Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев изрази очакванията си, че всеки отбор в шампионата ще играе на предела на силите си срещу „червените“. Специалистът определи тима от Армията като „дразнител“, като коментира и играта в контролата с Берое. „Армейците“ победиха с 1:0, а преди началото на срещата представиха състава за сезон 2017/18.

„Мисля, че се получи полезна проверка. Има още много неща да чистим особено в защита. Но мисля, че за старта ще сме готови“, започна Белчев.

„Опитваме се да играем остро по фланговете. Срещу нас ще се играе затворено. Надяваме се да се получи. Имаме бързи играчи по фланговете и трябва да им използвам качествата. Мислям, че до началото на шампионата ще сме готови на 95 процента“

„Срещу нас всеки съперник ще дава максимума. Ние сме дразнител. Затова трябва да сме готови да си решаваме мачовете рано“.

„Тиаго е назад с подготовката. Няма да избързваме. Ще почакаме. Трябва да е на по-добро ниво и да има повече динамика“, добави наставникът

„Засега няма нищо конкретно ако намерим добър играч няма да се лишим от него Имаме добри футболисти“.

„Нямаме интерес към португалеца, за когото писаха. Не знам за Недялков. Там шефовете трябва да кажат. Не искам да се разделям с никого. Всеки в съблекалнята ми е важен. Надявам се да не се стига до продажби“, каза още специалистът.

„Надявам се в скоро време да покажем истинското си лице“.

„Жребий като жребий. Трябва да се настройваме. Трябва да играем и това е“.

„Имаме мач със Славия и след това ще говорим за Лудогорец“, завърши Белчев.