Манолев: През новия сезон очаквам да сме първи

Десният защитник на ЦСКА Станислав Манолев, заяви че въпреки ситуацията около недопускането на ЦСКА до участие в Лига Европа, тимът продължава да се готви пълноценно за новия сезон. Футболистът на "червените" се присъедини към тима на лагера в Австрия в понеделник. Както е известно, Манолев остана в България поради неотложни лични ангажименти и не пътува с отбора в петък.

Боби Михайлов: При нас ЦСКА е правоприемник на Литекс

“На практика съм загубил 2/3 тренировки, както знаете аз приключих сезона на 9-10 юни, така че реално е минала една седмица от тогава”, каза Манолев.

“Атмосферата е страхотна в тима. Както виждате, условията в Австрия са много добри. Независимо какво ще се случи в тези неразбирателства дали ще играем в Европа или не, ние трябва да се подготвим на 100%. Сигурен съм, че феновете са зад нас и това е позитивното в случая”, допълни защитникът на “червените”.

ЦСКА: Срещу нас е предприета незаконна кампания

“Утре (21 юни) ще играем контрола със Зенит, който е много добър отбор и очаквам да се получи една добра проверка. Както знаете обаче, резултатите в контролите не са най-важни, тъй като отборите се хващат в различна степен на подготовка и единият може да е по-натоварен, другият по-свеж, така че това не е от значение”, каза още той.

“В края на сезона Първа лига бе разделена на първа шестица и втора осмица. Ако по правилник, както се прави в държави като Белгия и Гърция, в първата шестица бяха нулирани точките, щяхме ние да станем шампиони. Не знам защо тук така са ги мислили нещата. След като са въведени такива правила, редно е да се прави всичко едно към едно, не да се оставят същите точки”, заяви футболистът.

ЦСКА се готви усилено за контролата със Зенит

“През новия сезон очаквам да сме първи. Това е и моята амбиция”, завърши Манолев.

Следващата проверка на ЦСКА е в сряда срещу Зенит. Срещата ще можете да проследите пряко по DIEMA SPORT и на онлайн платформата GONG PLAY от 19:00 часа българско време. 

Свързани материали

  • От Португалия: Арсенио разтрогна с ЦСКА От Португалия: Арсенио разтрогна с ЦСКА
  • Миланов се присъедини към лагера на ЦСКА Москва Миланов се присъедини към лагера на ЦСКА Москва
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
ЦСКА Станислав Манолев

Първа лига