Водещият футболен агент Лъчезар Танев разкри в ефира на "Спортно шоу Гонг", че той е бил човекът, който е предложил на Левски варианта с назначението на наставника Делио Роси. Италианецът пое "сините" през август, като до последно беше в конкуренция с Авраам Грант. 

"Аз предложих Делио Роси като един от вариантите за Левски, той не е паднал от небето и някой трябва да го е дал като вариант на Левски и това съм аз", разкри Танев пред "Дарик".

Лъчо Танев за трансферните амбиции на водещите ни тимове

"Нашият футбол е много странен, играе се по-твърдичко, доста затворено, малко странно в някои моменти. Делио Роси е италианец, който има принцип като всеки треньор от там да не допуска гол. Той си е дал сметка, че на този етап не трябва да допуска голове и после да вкарва, за да печели."

"И в следващите месеци, ако се осигури повече класа напред, там има доста постове, които не са на ниво. Човекът играе по начина, по който му позволяват играчите, които има. Друг е въпросът, че има моменти и мачове, в които отборът да играе по-разкрепостено, но това е работата му и резултатите се гледат на края на сезона", сподели агентът в ефира на "Спортно шоу Гонг".