Люпко Петрович на практика е човекът, който ще подготвя тактиката на ЦСКА за мачовете до края на сезона, пише вестник „Тема спорт”.

На преден план е Добри Митов, който дава указания в хода на срещите, а Петрович е треньорът в сянка. Камерите във Варна, по време на мача с Черно море, уловиха момент, в който сърбинът близо 5 минути даваше последни указания на Митов.

Петрович беше човекът, който седна до наставника на ЦСКА на пейката, докато другият консултант Димитър Пенев зае място на трибуните на "Тича".

Пенев: С Люпко трябва да помагаме, за да се излиза бързо от тази мъглива улица

В петък отборът на ЦСКА беше напуснат от своя треньор Любослав Пенев, който отправи критики към ръководството на клуба. От своя страна от щаба на „червените” също зададоха няколко риторични въпроса към наставника.

На 11 май ЦСКА посреща Лудогорец на „Българска армия” от 20.15 часа. При успех с поне два гола разлика „червените” ще се изравнят по точки с шампиона на България и ще го измести от лидерската позиция в Първа лига. Мача ще можете да проследите по DIEMA SPORT и PLAY DIEMA XTRA, както и в развитие на GONG.BG.

Люпко: Скамейката е като електрически стол