Новият старши треньор на Верея Людмил Киров заяви, че срещу Лудогорец, старозагорци ще се стараят да играят приличен футбол.

„Нямаше как да откажа това предизвикателство. То е доста сериозно за мен. Идвам с добри чувства. Познавам част от футболистите. Познавам голяма част от атмосферата в отбора. Нямам абсолютно никакви притеснения. Идвам да върша доста сериозна работа“, коментира Киров.

„Ще мислим мач за мач. Предстои ни много труден мач срещу седемкратния шампион на България. Ще се стараем да играем приличен футбол. След това, каквото следва по програма“, добави той.

„От финансова гледна точка за състоянието на клуба, доколкото съм разговарял с президента и футболистите, последните три месеца всичко е точно. Има дребни изчиствания от предишни месеци, но предполагам, че това ще се случи по-нататък. Сега мислим за мача с Лудогорец. Действаме по програма.“

„Това, че отборът има две точки не означава, че в клуба има такива сериозни катаклизми. Надявам се от мач на мач настроението за победа да бъде по-голямо. Това е моя работа. Трябва да го предам на футболистите и те да повярват, че може да го направим“, продължи наставникът на Верея.

„Целта на отбора е да запази мястото си сред професионалистите в Първа лига. Аз не се притеснявам от това нещо и съм сигурен, че ще изпълним тази цел“, каза още Киров.

Верея гостува на „Лудогорец Арена“ в мач от осмия кръг на Първа лига и може да го гледате по PLAY DIEMA XTRA и DIEMA SPORT, както и да следите по Gong.bg.