Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев заяви, че след като футболистите не отправят удари по посока на съперниковата врата, няма на кого да се сърдят.

„Когато искаш да победиш, трябва да вкарваш голове. За съжаление не успяваме да вкараме гол. До първия гол контролирахме мача с много положения. След първия гол се получи малко хаос и на контраатака ни вкараха гол“, коментира Пенев.  

„Футбол не се играе без да искаш да вкараш голове. След като не бием удари, няма на кого да се сърдим“, добави треньорът на ЦСКА.

„Първите три кръга загубиха този кръг. Задачата става още по-сложна. Не се отказваме, но от начина, по който се опитваме да спечелим няма как да стане“, допълни наставникът на „червените“.

„Нямаме много дълга скамейка и съм длъжен да правя ротации.“

„До отбелязването на първия гол стояхме добре. Единственото, което ни липсваше бе отбелязването на гол.“

„Нали има оценители, те ще си дадат оценката за Ивайло Стоянов. Той се представи в неговата линия“, продължи той.

„Явно е проблем, че не успяваме да вкараме гол. Не се забелязва само в един мач, което явно е проблем. Ще се опитаме да коригираме това нещо до края на сезона.“

„Ние издържаме, но просто ни липсва гола. Това е есенцията на футболната игра. Ние играем агресивен футбол, но трябва да вкарваме голове“, каза още Любослав Пенев.