Зимното попълнение на Локо ГО Аристот Ндонгала се разписва неизменно в последните 3 кръга на първенството, като в тях отбеляза общо 4 гола. Няма друг футболист в тима с такава серия през настоящия сезон.

След като Милен Желев пропусна срещата с Берое в първия плейофен кръг, в тима не остана футболист, който да е играл във всички мачове на горнооряховци през сезона.

Мачът Локомотив Горна Оряховица - Нефтохимик от 28-я кръг на Първа лига, Втора осмица, Група Б е от 17 часа и можете да го гледате в GONG PLAY и по телевизия DIEMA SPORT.

Владислав Узунов записа общо гол и 2 асистенции във всеки един от трите мача на Локо ГО под ръководството на новия наставник Александър Димитров.

Нефтохимик е отборът в най-лоша форма с трите си поредни загуби – 1:3 ог Черно море, 0:1 и 1:2 от Пирин Бл, с изключение на абсолютния аутсайдер Монтана, който нареди 5 последователни поражения.

Последният гол на зимното попълнение на бургазлии Владислав Романов в първенството е срещу ЦСКА с екипа на Локо Сф (1:0 за железничарите) и датира от 20 април 2015 г. След това той изигра 33 поредни двубоя, без да отбележи за Локо Сф, Черно море и Нефтохимик.

Нефтохимик и Пирин за отборите с най-малко голове, реализирани от чужденци – по 1, на обратния полюс е Лудогорец с 67 попадения на легионери.