Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев обяви, че отборът му не е загубил концентрация и е бил спокоен по време на мача с Берое. „Червените” се наложиха с 2:0 в мача от 26-ия кръг на Първа лига, след който отборите в първенството се разделя на две.

„Доволен см от победата и от играта, създадохме много положения, но не винаги може да се бие с много, имаме пропуски, но това ще го кажа на играчите. Добре, като цяло, много добре, Имаше някои пропуски, но това ще го оправим”, сподели Любо Пенев.

„Не ме притеснява това, че може да допуснем гол, притеснява ме начинът, по който може да го допуснем. Свързано с това, аз съм спокоен, защото имаме добри футболисти и създаваме положения.”

„Отборът е спокоен, отборът трябва да бъде концентриран и спокоен, независимо от резултата в момента, дали водим, дали е равенство или губим в резултата. Предстои пауза, но това не означава, че излизаме в почивка. Продължаваме да работим. Има много мачове до края, за мен нищо не е решено все още”, завърши наставникът на ЦСКА.