Централният защитник Деян Иванов ще започне тренировки с Левски на 14-ти юни, когато „сините“ започват лятната си подготовка. Юношата на клуба от стадион „Георги Аспарухов“ изигра силен сезон и помогна на Ботев Враца да се завърне в елита.

Бранителят бе под наем в тима на Сашо Ангелов, но сега получава шанс да впечатли и Делио Роси, макар че врачани биха го взели отново.

22-годишният Иванов се завърна на терена след 21 месеца извън строя. Той оправда гласуваното доверие и в крайна сметка реализира решителния гол, който класира Ботев Враца в Първа лига.

Деян бе твърд титуляр в центъра на отбраната, но съумя да се разпише на три пъти, а головете му винаги носеха точки за състава на Сашо Ангелов.

Сега Дидо ще трябва да се бори за мястото си с Давид Яблонски, Холмар Ейолфсон и Аймен Белаид. Чехът е спряган за трансфер, но на този етап от клуба твърдят, че ще остане на „Герена“. Исландският национал е на Световното първенство в Русия и вероятно няма да е в оптимално състояние за началото на сезона, тъй като ще има нужда от почивка.

Това дава доста добра позиция за Деян Иванов, който натрупа ценен опит с екипа на Ботев Враца.