От Левски повдигнаха още малко завесата около готвения спектакъл с Бока Хуниорс по случай 75-годишнината от рождението на Георги Аспарухов – Гунди.

На клубния си сайт „сините“ разкриха, че готвят специална изненада за феновете. Символично 75 привърженици, закупили билети за Сектор А на Националния стадион „Васил Левски“ ще получат специалната фланелка, с която футболистите ще играят срещу аржентинския колос. 

Имената на късметлиите ще бъдат определени чрез специален жребий въз основа баркода на билета им. 

Ето и пълния текст на съобщението, което публикуваха на официалния сайт на Левски: 

"Със скъп сантиментален спомен ще се сдобият няколко късметлии от публиката на футболния спектакъл „75 години Георги Аспарухов“.  На мача между Левски и Бока Хуниорс, който ще се проведе в чест на Гунди на 19 август на стадион „Васил Левски“, 75 фенове от Сектор А ще получат като специален подарък фланелката на сините, с която те ще излязат срещу аржентинския гранд. Лимитираният артикул е специално създаден за грандиозния футболен сблъсък на 19 август и е по образец на последния екип на Аспарухов, с който той е играл за Левски.  

Късметлиите ще могат да получат ексклузивния комплимент в деня на събитието. Печелившите ще бъдат изтеглени чрез специален жребий на база баркода на билетите им за мача. За повече информация можете да следите официалното събитие във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/1901083293474554/?active_tab=discussion  

Всички заедно на 19 август – в чест на великия Гунди!

Събитието „75 години Георги Аспарухов“ е на 19 август 2018 г. на Национален стадион „Васил Левски“. Начало 19:43 часа. Билети за звездния футболен мач между „Левски“ и „Бока Хуниорс“ търсете в мрежата на Eventim в цялата страна и online. Цена на билетите: от 9,57 до 194, 30 лева. Цена на семеен пакет: 19,14 лв., който включва два билета на цени от 9,57 лв. Семейният пакет важи единствено за Сектор Г, като включените в него два билета не се продават по отделно."


Още новини: 

Бока идва с големите си звезди за мача в чест на Гунди

Левски с нови изненади за феновете за мача с Бока

"Сините" излизат с фланелките на Гунди срещу Бока