Ръководството на Левски обяви чрез официалния си сайт, че касите на стадион „Георги Аспарухов“ ще работят с удължено работно време днес, 28 септември, за да удовлетворят интереса на желаещите фенове на „сините“ да си закупят билети за столичното дерби с ЦСКА от десетия кръг на Първа лига. Пропуски ще могат да бъдат закупени до 20:00 часа днес.


Важно за феновете на Левски и ЦСКА


Срещата между „сини“ и „червени“ е в събота, 29 септември, от 17:00 часа на Националния стадион „Васил Левски“, а пропуски няма да се продават в деня на мача. Причината е, че съобразно уредбата на Закона за опазване на обществения ред при провеждане на спортни мероприятия мачът е квалифициран като такъв с „висок риск“ и законът предвижда в такива случаи в деня на двубоя да не се продават билети.  

Привържениците на Левски като символичен гост ще бъдат настанени в секторите В и Б на Националния стадион, като цените са съответно 15 и 10 лева.

От „Герена“ напомнят, че допускането на стадиона ще става само срещу представяне на лична карта към входния документ.

Освен това, ръководството на Левски уточнява още в съобщението си, че поради оплаквания на фенове на клуба извън пределите на София, които не успяват да закупят билети за мача на указаните от организатора места, клубът е закупил пропуски според заявките. Желаещите ще могат да получат билетите си в събота, 29 септември, пред феншопа на Сектор А на стадион „Георги Аспарухов“ от 10:00 часа до началото на двубоя.  


Още новини: 

Стоянович прави важна промяна в Левски

Капитанът на Левски "виси" за мача с ЦСКА

ГЛАСУВАЙТЕ В НАШАТА АНКЕТА, КЪДЕТО ВИ ПИТАМЕ "КОЙ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ДЕРБИТО В СЪБОТА?

  1. 50.60%

    Левски

  2. 39.88%

    ЦСКА

  3. 6.41%

    Срещата ще завърши наравно

  4. 3.12%

    Този мач не ме вълнува