Спас Русев остава собственик на Левски и работи активно за него

Изпълнителният директор по финансовите въпроси на Левски Красимир Иванов сложи точка на спекулациите около бъдещето на мажоритарния собственик Спас Русев. Той увери, че бизнесменът не просто запазва ролята си, но активно участва на ежедневна база в управлението на "сините". 

"Спас Русев остава мажоритарен собственик, акциите остават тук. Господин Русев продължава да бъде мажоритарен собственик и да участва в управлението там, където е необходимо."

"В управлението на клуба той участва и няма как да избяга, защото е в Надзорния съвет. Работим с него активно, разчитам на неговата помощ за някои неща да се случат", заяви Иванов ексклузивно за предаването "Домът на футбола" по DIEMA SPORT.

Темата с евентуалното напускане на Русев беше повдигната от самия него през февруари, когато обяви, че се оттегля. Но според изпълнителния директор, тези негови думи са били плод на емоция.  

"Намерението му да се оттегли, питайте него. Моето усещане беше, че това беше емоционална реакция на случващи се неща, но не искам да съм му говорител. За мен няма значение какви пари се инвестират, въпросът е да са достатъчно."

"Разбирам защо запалянковците искат да виждат, че той е лично ангажиран с лични средства. Но в света реалността е такава. На Запад също е така, там никой не инвестира лични пари", сподели още Иванов. 

Свързани материали

  • Спас Русев изумен от постъпката на Стоилов Спас Русев изумен от постъпката на Стоилов
  • Спас Русев на визита при кандидат-спонсор на Левски Спас Русев на визита при кандидат-спонсор на Левски
  • Спас Русев: Акциите на клуба продължават да са в касата на Левски Спас Русев: Акциите на клуба продължават да са в касата на Левски
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Левски Спас Русев

Първа лига