Левски е на път да приключи огромна сделка с румънския гранд Динамо Букурещ. "Сините" на практика ще привлекат двама играчи от клуба от северната ни съседка. 

Левски е на крачка от сина на Ривалдо

След като ви информирахме за привличането на Ривалдиньо, сега става ясно, че родният гранд ще привлече и халфа на "кучетата" Филипе Нашсименто. Новината е на изданието "Газета Спортурилор", което е с източници, близки до ръководството на Динамо. 

В Румъния: Левски ще дава по 10 хиляди на Ривалдиньо

Според въпросната информация, в посока Букурещ ще премине полузащитникът на Левски Нелуц Рошу. Освен това, родният гранд ще плати и 120 хил. евро за ангажирането на двамата футболисти, които имаха дългосрочни договори с букурещкия клуб. 

Паулиньо прд Дарик: Знам, че дойдох в Отбора на народа

Двамата трябва да минат вкупом медицинските прегледи и да парафират с Левски, след което да се присъединят към подготовката в Малта. Според информациите от Румъния, лично босът Спас Русев се е намесил при финализирането на сделките. Така новите попълнения ще станат трима, след като в петък подписа и Паулиньо. 

Официално: Бразилецът парафира с Левски

Иначе Филипе Нашсименто играе като централен полузащитник, като може да оперира по цялата дълбочина на терена. Той е юноша на Бенфика, а в Румъния играе от 2015 г., като тогава облича екипа на ЧФР Клуж. В Динамо е от 2017 г., а общо в северната ни съседка е изиграл 59 мача и има 9 гола.

Ботев се похвали с трансфер от Левски

Нашсименто е само на 23 години и е играл за всички юношески формации на националния отбор на Португалия.