Румънският мениджър Джовани Бекали сподели, че след като УЕФА отхвърли възможността Левски да бъде изваден от европейските клубни турнири, сега основните проблеми са за треньора Петър Хубчев, който ще трябва да направи селекцията.

„Това беше много важно за отбора, защото ще играе в Европа. Ще спечели опит, ще види как се играе в Европа. В шампионата мястото на Левски в момента е три. Другата година, ако няма 3-4 трансфери пак трето място. Трябват една десетка- плеймейкър, една деветка. Трябва му централен защитник. Трябват тези три-четири играчи. Сега да видим от къде и с колко ще ги вземат”, коментира Джовани Бекали пред Дарик радио.

Колкото до италианския полузащитник Диего Фабрини, импресариото сподели, че той е бил договорен за Левски само за 15 хиляди месечно, но е бил отхвърлен от треньорския екип.

„Трябва да бъда оптимист, защото Левски има сериозни началници. Не, че са богати, а сериозни. Проблемите сега са за треньора, защото трябва да реши кои играчи ще намери и ще вземе”, коментира още Джовани Бекали.

В Румъния спрягат още един за сигурен нов в Левски

Левски показа писмото, с което УЕФА отмени наказанието за евротурнирите