Семеен сектор ще бъде изграден на стадион "VIVACOM Arena – Георги Аспарухов" за всички домакински мачове на Левски до края на сезон 2018/2019.

Специалната зона ще се намира на централната трибуна, като до нея ще се достига през централния вход на сектор “А“. Секторът се отличава с удобства, които са характерни за домашния уют, специално отношение към гостите и възможности за по-пълноценно изживяване преди и по време на футболните срещи. Изграждането на зоната е съвместна инициатива на VIVACOM и ПФК Левски, целяща да насърчи родители и деца да споделят заедно позитивните емоции на спорта  в една комфортна и сигурна зона.

Среща с талисмана на Левски, подарък пуканки, специални стикери за спомен и незабравими срещи с легенди на отбора – всичко това ще предоставя на родители и деца уникалният семеен сектор. Децата ще имат възможност да научат някои от знаковите за клуба песни, да премерят сили на модерната PS4 зона с наскоро излязлата FIFA 2019, да покажат своите умения на джага и разбира се, да се насладят на мачовете на своите любимци от най-добрите места на стадиона.

За първи път семейства ще имат шанса да се възползват от изградената за тях зона за предстоящия домакински мач на ПФК Левски срещу Верея на 26 октомври. Срещата на стадион "VIVACOM Arena – Георги Аспарухов“ е от 19:45 часа, но зоната ще бъде отворена още в 18:45 часа, а момичета ще рисуват емблемата на клуба върху лицата на желаещите малките фенове.