Левски вече стартира предварителната продажба на билети за предстоящия домакински мач от 35-ия кръг на Първа лига. Левски приема ЦСКА на 15 май от 18:30 часа на Националния стадион "Васил Левски".

Славия триумфира с купата във финала на Гошо Петков, Левски отново капо

Желаещите могат да си закупят билет от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК и онлайн на сайта Еventim.bg.

Билети се продават и в официалния магазин на Сектор А на стадион  "Георги Аспарухов", като работното време е от 09:00 до 18:00 часа, събота и неделя от 10:00 до 16:00 часа.

Левски отнесе глоба от 2000 лева след загубения финал

В деня на мача освен в магазина, билети за привържениците на Левски ще се продават на касите на метростанция “Национален стадион Васил Левски” (“Синьото”) и на тези на ул. “Гурко” пред Централния вход на НС “Васил Левски” от 10.00 ч. до края на първото полувреме на мача.

Билети за привържениците за гостите ще се продават на касата от страната на езерото “Ариана” в деня на срещата  от 10:00 часа до края на първото полувреме на мача.

Спас Русев се извини на "сините" фенове: Съжалявам

За мача на Националния стадион "Васил Левски" привържениците на Левски ще бъдат настанявани в секторите А и Б, докато тези на гостите в секторите В и Г. Входовете на стадиона ще бъдат отворени в 16:30 часа.

Цените на билетите са:

Сектор А Ложа 6 и Ложа 7 - 30 лв.

Сектор А - 15 лв.

Сектор Б – 10 лв.

Сектор В - 15 лв.

Сектор Г – 10 лв.

В сила остава кампанията на Левски, целяща да привлече все повече семейства и деца на стадиона. За срещата на Националния стадион определените за тази цел места са в Блок 15 на сектор А на редове от 10-ти до 18-ти включително. Билетът за тези места е 10 лв. и всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 10 г. включително. За тях ще се издават билети с нулева стойност.