Левски на практика може да се похвали с петото си ново попълнение тази зима. Португалският халф Филипе Нашименто е бил договорен с досегашния му клуб Динамо Букурещ и е купен от "сините", обявиха румънците. 

Ривалдо идва на Герена да гледа сина си!

Родният гранд ще плати за новата си придобивка сериозната за българските стандарти сума от 200 хил. евро. Играчът е очакван днес в София, за да мине прегледите и да бъде представен официално. 

Левски продава играч до края на деня

За интереса към юношата на Бенфика ви информирахме още преди няколко дни. Тогава на север от Дунав твърдяха, че в сделката е замесен и халфът на Левски Нелуц Рошу, който пък днес обяви, че очаква до края на деня да стане играч на Динамо. По всичко изглежда обаче, че това ще са два отделни трансфера. 

Левски намери ляв бек, взима го от елита на Франция

Нашименто направи много силна есен и записа 19 мача с 2 гола и една асистенция, като беше основен играч на "кучетата", но изпадна в немилост, защото треньорът реши, че иска да залага само на румънци. 

Левски влиза в преговори с цел номер 3

Досега на "Герена" през зимния трансферен прозорец акостираха Аймен Белаид, Станислав Костов, Паулиньо и Ривалдиньо. Очаква се привличането и на ляв бек и селекцията приключва.