Левски може да реализира още един изходящ трансфер в близките часове. След като е почти сигурна раздялата с нападателя Жуниор Мапуку в посока Китай, халфът Нелуц Рошу също е пред напускане. 

Трансферът на Мапуку се пече

Румънецът сам разкри пред медиите в родината си, че е в напреднали разговори с Динамо Букурещ. Очаква се в рамките на деня всичко около преминаването му при "кучетата" да бъде финализирано. 

Левски влиза в преговори с цел номер 3

"Говорих с шефовете на Динамо, те ми обявиха в прав текст, че ме искат. Сега само чакам да бъде оформена цялата документация. Флорин Вултурар и импресариото ми Богдан Апосту дискутират детайлите по личните ми условия. Готов съм да се върна в Румъния при всички положения", заяви Рошу пред "Газета Спортурилор". 

Високата цена отказа Левски от португалеца?

Все още не се разкрива при какви условия полузащитникът ще заиграе в Динамо. Очаква се в обратната посока към Левски да замине португалският халф на "кучетата" Филипе Нашсименто. 

Синът на Ривалдо подписа с Левски

Колкото до Нелуц Рошу, той дойде с големи очаквания на "Герена", но се контузи в самото начало на престоя си и изпадна от сметките на наставника Делио Роси. Затова той е готов да стегне пролетния си състав без него.