Треньорският щаб на Левски ще даде шанс на много млади футболисти на мача срещу Берое, научи Дарик радио. Георги Тодоров и екипът му възнамеряват да отпуснат почивка на част от титулярите и да стимулират допълнително някои от младите играчи, които са продукт на школата.

Извън групата ще остане Ники Михайлов, който заслужава почивка, тъй като не е пропуснал и минута от началото на полусезона. На неговото място ще застане Ники Кръстев, а резервен вратар ще е Петър Иванов, който е роден през 2000 година.

Очаква се Милош Цветкович да бъде титуляр. Сърбинът показа голяма лоялност спрямо „сините“ и това вероятно ще е последната му изява с фланелката на Левски. Ляв бек вероятно ще е Луи Нганиони, а в центъра ще действат Деян Иванов и Седрик Унтонджи. 

В средата на терена също се предвиждат промени, а в атака със сигурност ще започнат Валери Божинов, Еркебулан и Мартин Детелинов Петков. За последния това ще бъде първа изява като титуляр. До този момент той има шест мача за Левски, но винаги е влизал като резерва. Петков е роден през 2002 година и е първият играч на „сините“ от този набор, който е играл за мъжете.

В групата ще попадне и играч, който е роден през 2003 година. Става дума за нападателя Марин Петков, който ако се появи в игра ще е първият играч от този набор, който записва мач за тима от стадион „Георги Аспарухов“.

В Румъния спрягат още един за сигурен нов в Левски

"Сините" се готвят да отбележат 105-ия рожден ден на клуба