Билетите за предстоящия бараж за Лига Европа, в който Левски е домакин, вече са пуснати в предварителна продажба, обявиха от лагера на "сините".

Пропуски ще се продават във феншопа на сектор Strabag на стадион "Георги Аспарухов" всеки ден от 10:00 до 19:14 часа. Желаещите ще могат да си закупят билет също така от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК.

В деня на мача (28.05.) билети ще се продават на касите пред Сектор Strabag и на тези на ул. Тодорини кукли 47 от 14:00 до края на първото полувреме.

"За удобството на всички Вас напомняме, че може да се възползвате от закупуването на пропуск онлайн. Можете да избегнете ходенето до касите, като платите пропуска си онлайн, веднага след това можете да го разпечатате, като всеки билет има указани вход, блок, ред и място. 

Сезонните абонаментни карти ще са валидни и за тази среща. Обръщаме Ви внимание, че всички желаещи да наблюдават двубоя трябва да носят своята лична карта със себе си. В противен случай няма да бъдат допускани на стадиона.

В сила остава кампанията на ПФК Левски, целяща да привлече все повече семейства и деца на стадиона. И в баража отново ще бъде отворен блок 3 в Сектор Strabag – редове от 1 до 22 вкл. /места от 16 до 30 вкл./, в който срещу билет от 10 лв. всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 14 г. Двама възрастни с до две деца до 14 г. ще влизат на тези места също срещу 10 лв. Пропуските са с фиксиран вход 3 на сектор Strabag", съобщава още официалният сайт на Левски.

Цената за ВИП Семейния сектор Vivacom е 30 лева, като тя включва един възрастен с до две деца до 14 години. Ако двама възрастни придружават до две деца до 14 г., то цената е 40 лева. В сектора за малките фенове са предвидени редица забавления, като джаги, плейстейшън 4, безплатни пуканки, среща с талисмана "Лъвски" и едни от най-добрите места на стадиона. Към семейния сектор Vivacom се влиза през ВИП входа на Сектор Strabag.

Срещата бараж на стадион „Георги Аспарухов“ е на 28.05.2019 г. (вторник) от 20:00 часа.

Цени на пропуските за срещата:

Сектор Strabag - 10 лв. (Блок 1,2,3,4,5, 6, 7 и Прес ложа), 20 лв. (Ложа 2 и 3), 50 лв. (VIР -достъп до VIР салона с кетъринг).

Сектор В - 7 лв.

Сектор Б - 5 лв.

Сектор Г - 5 лв. (гости)

Гостите ще могат да си закупят билет от касата пред Сектор Г.