Левски посреща Берое в мач от 23-ия кръг на Първа лига. Срещата е по-късно днес, от 15.00 часа, на стадион „Георги Аспарухов“ и ще може да бъде следенa с Gong.bg, по GONG PLAY, по DIEMA SPORT, по PLAY DIEMA XTRA и по Дарик радио.

Двата тима излизат съответно от трета позиция и 45 точки Левски и от четвърта и 40 точки Берое. Двата тима ще се стремят да подобрят класирането си в челната шестица на елитната ни дивизия.

„Сините“ записаха изразителна победа с 4:1 при гостуването си на Септември София (4:1), а заралии се наложиха с 2:1 при домакинството си на Етър.

При левскарите след изтърпяно наказание се завръща Антонио Вутов, а добрата новина е включването на Габриел Обертан в групата. Французинът имаше известни оплаквания през седмицата, но все пак попадна сред 18-те на Делио Роси.

При старозагорци Камен Хаджиев и Кохей Като изтърпяха своите санкции и отново ще са на разположение на Александър Томаш. Очакванията обаче са японецът да остане резерва.

Едни от значимите вести, дошли от Града на липите през седмицата бе подновяването на договорите на Леони и Мартин Камбуров.