Берое няма проблеми с контузени или наказани играчи преди гостуването на Левски на стадион „Георги Аспарухов“ от 23-ия кръг на Първа лига.

След изтърпяни наказания в състава на Александър Томаш се завръщат Камен Хаджиев и Кохей Като изтекоха.

Треньорският щаб на Берое сподели преди мача, че очаква много труден мач срещу сериозен противник.

„Левски успя да вдигне своето тактическо и спортно-техническо ниво през последните месеци. Ние обаче винаги играем за победа и утре отново ще дадем всичко от себе си, за да я постигнем. През седмицата лошите метеорологични условия и промяната в програмата неимоверно се отразиха на подготовката ни, но сме готови за това предизвикателство срещу един от грандовете в българския футбол. Двата отбора сме в челото на класирането и се надяваме да се получи един истински футболен спектакъл за феновете. За съжаление датата на срещата съвпада с Националния празник на България, което определено ще повлияе на посещаемостта и не всички, които имат желание да посетят този двубой ще успеят“, казаха още от треньорския щаб на старозагорци.

Групата на Берое за гостуването на Левски: Душан Перниш, Георги Аргилашки, Камен Хаджиев, Матеус Леони, Милен Желев, Иван Иванов, Павел Виданов, Антон Карачанаков, Педро Еуженио, Борислав Цонев, Мартин Камбуров, Кохей Като, Серджио Негрут, Карлос Охене, Марко Адамович, Рубен Бригидо, Иван Бандаловски и Мартин Райнов.